Κιρσοί.Τι πρέπει να ξέρω για το νέο Laser1940nm και γιατί…

Έχετε κιρσούς;; Eχετε την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας για την αντιμετώπισή τους. Το νέο Laser 1940nm.

Τι διασφαλίζει  το νέο Laser 1940nm  στην αντιμετώπιση των κιρσών

Το πρώτο και κύριο πλεονέκτημα του νέου Laser 1940nm ,είναι το νέο, μεγάλο μήκος κύματος.

Το συγκεκριμένο πλεονέκτημα του όλο και μεγαλύτερου μήκους κύματος στα  Laser για την αντιμετώπιση των κιρσών, είναι η μεγαλύτερη απορρόφηση της ενέργειας από το φλεβικό τοίχωμα. Αυτό  σημαίνει πως με μικρότερη ενέργεια μπορούμε να έχουμε ισοδύναμο ή και καλύτερο αποτέλεσμα

Έτσι το νέο laser 1940nm διασφαλίζει  ακόμη πιο ανώδυνη θεραπεία , έχει δυνατότητα εφαρμογής σε πιο επιφανειακές φλέβες που μπορεί να οδηγήσει σε πιο «κομψή» και εξατομικευμένη θεραπεία , απλουστεύει  την όλη διαδικασία και  μειώνει τον συνολικό χρόνο της επέμβασης.

Πόσο πιο εξατομικευμένη και αποτελεσματική είναι η αντιμετώπιση κιρσών με το νέο Laser 1940nm;

Η αντιμετώπιση των κιρσών με  το ενδοφλεβικό Laser 1940nm, είναι εντελώς εξατομικευμένη, πολύ αποτελεσματική και ασφαλής, με μεγάλη ακρίβεια και με δυνατότητα λεπτότατων χειρισμών. Ένα ακόμα σημαντικό πλεονέκτημα για την ασφάλεια των ασθενών είναι το γεγονός πως η οπτική ίνα για το  LASER 1940nm είναι «μίας χρήσης και κλειδωμένη»  άρα δεν αντιγράφεται, δεν ξαναποστειρώνεται, δεν επαναχρησιμοποιείται, δεν παρακάμπτεται.

Για όλους αυτούς τους λόγους το νέο laser 1940 είναι η εξέλιξη…στην υπηρεσία του Αγγειοχειρουργού που ξέρει, για την καλύτερη αντιμετώπιση της φλεβικής σας πάθησης.

Ποια είναι η πιο σημαντική προϋπόθεση  στη χρήση του νέου laser 1940nm;

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η μεγάλη εξειδίκευση και εμπειρία από τον Αγγειοχειρουργό. Και αυτό γιατί απαιτεί  Αγγειοχειρουργό με δομημένη εκπαίδευση, υψηλή εξειδίκευση και πολύ μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων και ιδιαίτερα στις ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και ειδικά στις εφαρμογές με χρήση Laser.

Και για να μιλήσουμε και πιο συγκεκριμένα απαιτείται γνώση και εμπειρία στο σχεδιασμό της θεραπείας ,η οποία βασίζεται στην αιμοδυναμική μελέτη του φλεβικού συστήματος και όχι απλά στο κλασικό ‘’τρίπλεξ΄΄.

Επιπλέον απαιτείται κατάλληλη εκπαίδευση και μεγάλη εμπειρία στην υπερηχογραφική παρακολούθηση κατά τη διάρκεια της θεραπείας με Laser.

Συνοψίζοντας θα λέγαμε ότι, όπως και σε κάθε άλμα της επιστήμης, έτσι και εδώ απαιτείται πολύ εξειδικευμένη γνώση από τον επιστήμονα που εφαρμόζει την τεχνολογία, ώστε το αποτέλεσμα να είναι πιο ασφαλές, πιο αποτελεσματικό, πιο άνετο και πιο απλό  για τον ασθενή.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε με τη συνεργασία του αγγειοχειρουργού Αθανασίου Σιαφάκα.