Τηλ: 210 699 6342
News and articles

Η Μέθη και οι Κιρσοί

Παρακαλώ, ενημερώστε τους αναγνώστες σας …

Αγαπητό DoctorsAnyTime

Είχα ένα πρόβλημα κιρσών και στα δύο πόδια, το οποίο δυστυχώς απέφυγα να αντιμετωπίσω για μεγάλο χρονικό διάστημα, μιας κι αισθητικά ήταν διαχειρίσιμο. Όταν άρχισαν οι ενοχλήσεις αναγκάστηκα να δραστηριοποιηθώ, αναζητώντας αρχικά ενημέρωση στο διαδίκτυο. Ανακάλυψα αμέσως πως… Δεν βγαίνει άκρη !

Το πρόβλημα ήταν ότι πήρα αντιφατικές πληροφορίες από ιατρούς, οι οποίοι ήταν όλοι αρμόδιοι για την αντιμετώπιση των κιρσών.

Μένεις-δεν μένεις 1-2 ώρες στο νοσοκομείο, χρειάζεται – δεν χρειάζεται επισκληρίδιος, είναι – δεν είναι απαραίτητη η μέθη  για την πραγματοποίηση της επέμβασης

Αποφάσισα να αξιοποιήσω ένα έγκυρο site – το DoctorsAnyTime, κι επέλεξα να επισκεφθώ έναν από τους αγγειοχειρουργούς του, τον κ. Αθανάσιο Σιαφάκα. Οι σπουδές και η προϋπηρεσία του ως στρατιωτικός ιατρός, η στοχευμένη εξειδίκευσή του, τα απολύτως θετικά δημοσιευμένα σχόλια των ασθενών του και το πειστικά ενημερωμένο site www.veincenter.gr με ώθησαν να κλείσω ένα ραντεβού μαζί του. Στη διάρκεια της συζήτησής μας ανακάλυψα ότι έχει μεγάλη εμπειρία σε επεμβάσεις και ειδικές γνώσεις στις φλεβικές παθήσεις.

Έχω λοιπόν να πω μερικά πράγματα σε όποιον έχει κιρσούς, με μεγάλη σιγουριά.

Αν σας πουν για Μέθη ή Επισκληρίδιο, φύγετε αμέσως από τη συνάντηση.

Είναι τέτοια η φύση της επέμβασης που προτείνει η σύγχρονη Αγγειοχειρουργική ώστε αν γίνει σωστά από καταρτισμένο αγγειοχειρουργό…

  • Δεν χρειάζεται μέθη ή επισκληρίδιος.
  • Δεν χρειάζεται παραμονή στο νοσοκομείο
  • Φεύγεις αμέσως, περπατώντας, με καθόλου ή αμεληταίους πόνους.

Οι κιρσοί δεν «ξαναφυτρώνουν»

Γιατί οι πάσχουσες φλέβες καταστρέφονται, σταματά να κυκλοφορεί μέσα τους αίμα κι εξαφανίζονται.

Οι κιρσοί δεν χρειάζεται να «ωριμάσουν»

Είναι φλέβες όπου δεν κυκλοφορεί σωστά το αίμα και διογκώνονται. Όσο περιμένεις, τόσο μεγαλώνει το πρόβλημα, έρχονται καψίματα, αίσθηση κούρασης, πόνοι κι αυξάνει η πιθανότητα για φλεβικά έλκη.

Η κατάλληλη στιγμή είναι ΤΩΡΑ

Πρέπει να αντιμετωπίσετε τους κιρσούς τώρα, είναι απολύτως παράλογο να τους αφήνετε και καλό είναι να κάνετε την επέμβαση πριν το καλοκαίρι.

Αγαπητό DoctorsAnyTime

Eυχαριστώ γιατί χάρις σε εσένα ήρθα σε επαφή με τον κ. Σιαφάκα. Ίσως κι άλλοι αγγειοχειρουργοί «σου» να είναι καλά ενημερωμένοι, αλλά εγώ είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο κ. Σιαφάκας και το VeinCenter είναι μια εξαιρετική επιλογή για κάθε φλεβική πάθηση των κάτω άκρων.

Παρακαλώ, ενημέρωσε τους αναγνώστες σου για την περιπέτειά μου αλλά, κυρίως, για την καλή τους υγεία. Αυτός είναι άλλωστε ο λόγος που επιλέγουμε εσάς για ΕΓΚΥΡΗ ενημέρωση σε ιατρικά θέματα.

Ελπίζω να φανώ χρήσιμος σε όποιον αντιμετωπίζει πρόβλημα κιρσών.

Με εκτίμηση

Νίκος Κεραμάρης

Ελεύθερος επαγγελματίας – 6940 732994